Tapahtumat

Muutoksia SHY:n Facebookissa.

Lue lisää...

Harrastajakysely 2019 (PDF)

Lue lisää...

Herpetomania 1/2020 on ilmestynyt!

Lue lisää...

Herpetopuoti on suljettu toistaiseksi.

Uusi kasvattajat-palsta

Jos olet herppien kasvattaja tai etsit kasvattajaa, niin tutustu uuteen Kasvattajat-palstaan.

Lue lisää...

Uusi Herpetori-palsta

Palstalla voit myydä, ostaa, vaihtaa ja antaa herppejä ja tuotteita.

Lue lisää...

 

Sammakkoeläin- ja matelijakartoitus

Lue lisää...

SHYn ohjeistus myrkyllisten
käärmeiden pitoon

Lue lisää...

 
 

Muutoksia SHY:n Facebookissa

Moni on varmaankin ihmetellyt, mihin SHY:n facebook ryhmä on kadonnut, mutta Ei hätää! - Uusi facebook Sivu ja Herpetokeskustelu -ryhmä on avattu. Vanha keskusteluryhmä poistettiin Facebookin ylläpidon toimesta, sen kummemmin varoittelematta vedoten Facebookin yhteisönormien rikkomiseen. Menetimme kaiken tiedon ja materiaalin ryhmän poiston myötä, joten uusi sivusto ja ryhmä rakennettiin tyhjältä pöydältä ja sitä muokkaillaan sitä mukaa, kun huomataan tarpeita ja löydämme jotain kehitettävää.

Suomen herpetologinen ry. -sivun tarkoituksena on toimia kotisivujen tapaan rinnakkaisena ilmoitustauluna, josta jatkossa löytyy tietoja retkistä, kokouksista ja yhdistyksen asioista, aivan kuten kotisivuiltamme http://www.herpetomania.fi.

Herpetokeskustelu -ryhmän tarkoitus on toimia aivan kuten edellinenkin keskusteluryhmä, eli facebookin yhteisönormeja noudattaen ja toisiamme kunnioittaen, rakentavaa ja kannustavaa keskustelua, kysymyksiä, herppibongailuja ja tiedonjakoa herppien ja muiden terraarioeläinten, terraristiikan sekä herpetologian saralla.

Muistakaahan käydä tykkäämässä Suomen herpetologinen ry. -sivusta ja liittymässä Herpetokeskustelu-ryhmään!