Jäsenlehti Herpetomania

[ Kuinka kirjoitan lehteen? ]

Herpetomania on matelijoiden, sammakkoeläinten, terraristiikan ja herpetologian erikoisjulkaisu. Lehti pyrkii parantaman terraariossa pidettävien eläinten oloja antamalla luotettavaa hoitotietoa, vähentämään luonnosta pyydetyillä ja uhanalaisilla eläimillä käytävää kauppaa sekä yhdistämään terraarioharrastuksen, luonnonsuojelun, eläinsuojelun ja tieteellisen herpetologian. Lehti on ilmestynyt vuodesta 1992 lähtien.

Lehti ilmestyy 4 kertaa vuodessa. Yksittäisiä lehden irtonumeroita voi ostaa yhdistyksemme Herpetopuodista tai hyvin varustetuista lehtimyymälöistä. Lehteen on mahdollista tutustua myös joissain kirjastoissa.

Herpetomanian päätoimittajana toimii Jukka Palm. Päätoimittaja ottaa vastaan lehteen julkaistavaksi tarjottavan materiaalin, sekä antaa tarkempia tietoja.

Lehden tilaaminen

Herpetomania on Suomen herpetologisen yhdistyksen jäsenlehti. Sen siis saavat automaattisesti kaikki yhdistyksen jäsenet. Lehti on myös mahdollista tilata ilman yhdistyksen jäsenyyttä, mutta yksityishenkilöille suosittelemme yhdistyksen jäseneksi liittymistä ja lehden saamista täten jäsenetuna.

Sekä jäseneksi liittyminen, että Herpetomania-lehden tilaaminen onnistuu liittymislomakkeella tai ottamalla yhteyttä jäsensihteeriin (jasensihteeri@herpetomania.fi).

Mediakortti

 
 

Herpetomania 3-4/2019

Nelivarvaskilpikonnan brumaatio eli horros
Sanni Mikkonen

Hogislandinboa – säyseä kääpiökunkku
Jukka Palm ja Johanna Raulio

Varaanit puiston valtiaina
Jukka Palm

Tropicarium Kolmården
Jukka Palm

Kiehtova krokotiiliskinkki
Alina Altpere

Herppiretki Viroon
Jukka Palm ja Johanna Raulio

GDT EWPY 2019 – Euroopan vuoden luontokuvaaja -kilpailu
Jukka Palm

Vakiot

Pääkirjoitus
Horros

Uutisia
Komodolle 1000 dollarin pääsymaksu

Newttikestit
Väritä leopardigekko