Banneri

Jäsenalennukset

Yhdistyksellä on käytössä mobiilijäsenkortti, jonka linkki on lähetetty jäsenille sähköpostitse. Kun linkin avaa mobiililaitteella, kortti avautuu verkkoselaimeen. Kortin voi lisäksi tallentaa puhelimen aloitusnäytölle web appiksi. Useimmat mobiiliselaimet osaavat avata web appit fullscreen-tilassa.

Kortti on responsiivinen, eli se mukautuu erikokoisille näytöille. Kun kortin on kerran avannut mobiiliselaimessa, se on käytettävissä myös ilman verkkoyhteyttä.

Jäsenkortti on voimassa aina toimintavuotta seuraavan tammikuun loppuun. Uuden toimintavuoden kortti lähetetään automaattisesti, kun jäsenen vuosittainen jäsenmaksulasku merkitään maksetuksi.

Jäsenkorttia näyttämällä voit todistaa jäsenyytesi yhdistyksen tapahtumissa ja saat myös etuja yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli sinulla on tiedossa yhteistyökumppani, joka voisi tarjota etujä jäsenillemme, laitathan viestiä jäsensihteerille (jasensihteeri@herpetomania.fi).

 

Suomen herpetologisen yhdistyksen jäsenet saavat jäsenalennusta seuraavissa liikkeissä:

Faunatar -myymälät

Yli 20 myymälää ympäri Suomea.

www.faunatar.fi

Faunattaren myymälöissä yhdistyksen jäsenet saavat 10 % alennuksen terraarioeläinten ruoista ja tarvikkeista. Alennus ei koske terraarioeläimiä eikä lasiterraarioita.

Kalajuttu

Kyläkaupankauppakatu
63610 Tuuri
www.kalajuttu.fi

Kaikista matelijatarvikkeista ja -terraarioista -10 %.

Zoopet.fi / Lemmikkijuttu / Pirkkala

Palmrothintie 2
33950 Pirkkala
www.lemmikkijuttu.fi

Kaikista matelijatarvikkeista ja -terraarioista -10 %.

SEA LIFE Helsinki
Vuosikortti yksittäisen normaalihintaisen pääsylipun hintaan. Erityishintaisen vuosikortin voi ostaa vain paikan päältä SEA LIFEn lipunmyynnistä. Jäsenyys todistettava. Vuosikortilla on ilmainen sisäänpääsy kaikkiin Euroopan SEA LIFE -keskuksiin (poislukien London Aquarium sekä Legoland -akvaariot) 12 kuukautta ostopäivästä.
www.visitsealife.com/helsinki

Eläintarvike Muskettikoira, Oulu
Haaransuontie 10
90240 Oulu
045 1315 177
https://www.facebook.com/muskettikoira
Herppipuolen pientarvikkeet -15 % (normaalihinnoista). Valaisimet, lamput, lämpömatot, kaapelit, taustat, somisteet, lämpö,- ym. mittarit, ruokintapihdit ja muut pientarvikeet.